GASAK

GASAKBest Book, GASAK Author Mat Jan This Is Very Good And Becomes The Main Topic To Read, The Readers Are Very Takjup And Always Take Inspiration From The Contents Of The Book GASAK, Essay By Mat Jan Is Now On Our Website And You Can Download It By Register What Are You Waiting For Please Read And Make A Refission For You

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the GASAK book, this is one of the most wanted Mat Jan author readers around the world.

[[ Read ]] ➲ GASAK Author Mat Jan – Couponpromocode.us
  • Paperback
  • 141 pages
  • GASAK
  • Mat Jan
  • Malay
  • 01 December 2017

10 thoughts on “GASAK

  1. says:

    Kumpulan cerpen bertemakan aksi Tumbuk2 gaduh2 lempang2 dan yang sewaktu dengannya Ada 2,3 cerpen je yang best bagi aku dalam Gasak ni Samseng kampung salah satunya Semua sekali ada 14 kisah Kompilasi cerpen ni diberitakan telah sold out dan tidak lagi dijual di mana mana kedai buku.

  2. says:

    I wrote Culik for this compilation of short stories I love all the stories as this is my favorite genre It s great to have one of the short stories written in English Found many great twists in this book All of them are so refreshing.If you re done with all those kahwin paksa novels, do get thi...

  3. says:

    Ah, baca buku ni bikin adrenalin aku membuak buak rasa macam nak pegi balajar balik segala gerak langkah teakwondo yang dah bertahun tinggalkan tu dan jadi hero malaya.Ok, berbalik pada buku nih, banyak cerita yg dikisahkan ada samseng kampung, taiko berebut wilayah, wrestling underground, budak rock band, gangster taman, pergaduhan adik beradik dan macam macam lagilah tapi aku paling suka kisah cinta gila pakwe yg suka tangan tangankan makwenya.at the end kena hempuk sedas kat rusuk dengan makwe sendiri yg sememangnya ada silat hahahaanyway, buku ini memang lain dari yg lain bukan kisah cinta biasa bukan kisah masalah rumahtangga atau bak kata kak dayang noor bukan kisah novel kawin paksa bagi mereka yg mahukan bahan ...

  4. says:

    sukar diulas tentang apakah dalam pemikiran sebahagian penulis dalam menakrif maksud karya indie adakah maksud indie itu bagi mereka bermakna bebas dalam menukil kelainan berkarya, termasuk mempertengahkan unsur2 keganasan dan seks. sedangkan indie sebenarnya bermakna menukil sebuah pemikiran baru..

  5. says:

    4 bintang sebab kelakar Ada yang biasa biasa dan langsung tak menyengat Ada pula yang sengal seribu bahasa dan gaya Senyum sendiri aku baca cerpen cerpen yang terdapat di dalam Gasak Teruja dapat baca karya pensyarahku sendiri iaitu cerpen Liga Gusti Bawah Tanah Pe...

  6. says:

    Disebalik editingnya yang kucar kacir, mudah saja ia dilupakan ketika membelek satu persatu isi buku ini bertumbuk, bercakar, bergelak dan bertumbuk ini sebuah buku gangster penuh aksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *